Verzenden & retourneren

Retour voorwaarden webshop Oktoberfestknaller

Niet goed, geld terug!
Als je iets koopt in onze webshop, heb je een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze tijd bepaal je of het product je bevalt of niet. Let op!Retouren na 14 dagen nemen wij niet meer in behandeling.

Wat mag je niet doen tijdens de bedenktijd?
Je mag het artikel of kledingstuk niet in gebruik nemen. Een voorbeeld van in gebruik nemen is het aantrekken naar een feest. Wij zullen hier goed op controleren als de artikelen retour komen. Retouren met gebruikte artikelen zullen wij niet in behandeling nemen.

Wat mag je wel doen?

Je mag het artikel of kledingstuk voorzichtig uit de verpakking halen en bekijken of aantrekken. Zo kun je zien of je het artikel mooi vindt en of het kledingstuk goed past. 
Let op! De volgende artikelen nemen wij niet retour, i.v.m. hygiëne:
*panty's, kousen, pruiken, baarden en snorren.
 

Hoe terug te sturen?
Besluit je om de artikelen terug te sturen, dan moet je het wel weer netjes inpakken. Zorg ervoor dat alle onderdelen van het product meegezonden worden, zoals de originele verpakking, kopkaarten, prijskaartjes, alle accessoires bij kleding, etc. Wij moeten namelijk de retour gekomen artikelen in originele staat weer aan iemand anders kunnen verkopen. Vul het retourformulier in en print het uit. Voeg het ingevulderetourformulier bij de retourzending zodat we snel de juiste gegevens bij de hand hebben.

Download hier: Retourformulier. 

Artikelen die wij retour krijgen en niet voldoen aan bovenstaande eisen blijven eigendom van de klant. Wij zullen de artikelen retour sturen en de door ons gemaakte verzendkosten in rekening brengen. 

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Niet, of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen nemen wij niet in behandeling of de hoge kosten voor een ongefrankeerde
verzending worden verrekend met het retour te storten bedrag. Wanneer de retourzending bij ons ontvangen is, storten we het aankoopbedrag direct terug (uiterlijk binnen 14 kalenderdagen). 

Verkeerde maat besteld?
Het kan gebeuren dat je van een artikel de verkeerde maat hebt besteld. Om zo snel mogelijk wel de juiste maat binnen te krijgen houden we de omruil procedure simpel. Bestel de wel gewenste maat opnieuw in onze webshop. Wij verzenden de bestelling weer direct naar je toe. Het artikel dat je wil omruilen, kunt je met dit formulier gefrankeerd terugsturen naar het retouradres. Wij storten het geld terug op je rekening. De retourzending en de nieuwe bestelling staan dus los van elkaar!